Nieuws

 

Telstar Music Weert

26 augustus 2017

 

De nacht van Johnny Hoes XXL

 

Met Guido's orchestra

15 juli 2017 is er een gratis toegangkelijk evenement in Stramproy waar het album The Classics Forever gepresenteert zal worden. Een nieuw nummer en geremasterde hits uit het verleden op dit album. Alleen op 15 juli is het album in Stramproy te koop voor 10 euro.

 

Foto's van 15 juli bekijken KLIK HIER

 

Persbericht 07-02-2016:

 

Bedroefd maar dankbaar voor alle hoogtepunten hebben we kennis genomen van het overlijden van een van de grootste en meest succesvolle ontdekkingen van Johnny Hoes de immens populaire Vlaamse charmezanger Eddy Wally. Vanaf zijn eerste opname bij Telstar “ Cherie “ kende de kleurrijke carrière van Eddy Wally ontelbare hoogtepunten. Waar Eddy met zijn flamboyante verschijning verscheen begon de zon te schijnen en hij genoot van het ongekende succes .

 

De liefde voor zijn fans kende geen grenzen en intens verdrietig was dan ook het feit dat hij op het hoogtepunt van zijn carrière werd getroffen door een infarct. Hij miste het succes en het publiek ondanks de liefdevolle zorgen van zijn Mariëtte en zijn dochter Marina. Zijn manager Hugo Colpaert die hem tijdens zijn succesvolle loopbaan dag en nacht terzijde stond is hem tot de laatste dag trouw geweest.

 

Met Eddy Wally verliezen we niet alleen een fantastisch artiest maar ook een lieve vriend die dankbaar was voor zijn succes en er altijd was voor zijn fans. We wensen daarom zijn dochter Marina Wally, zijn familie alsmede Hugo Colpaert zijn trouwe begeleider en de ontelbare trouwe fans van Eddy veel sterkte om dit verlies een plaats te geven. Eddy Wally is niet meer maar wat blijft is de herinnering aan een van de meest geliefde artiesten die België gekend heeft.

 

Met innige deelneming namens platenmaatschappij Telstar

 

Adri-Jan Hoes en John Hoes Jr

Woensdag 3 augustus 2016 was Rick samen met Arjan Venema in de studio. Rick had een veiling t.b.v. het KWF gewonnen en kreeg naast een rondleiding en op de foto met de gouden LP van Normaal ook het boekje van Johnny Hoes en de Johnny Hoes DVD uit handen van Adri-Jan Hoes. Een meer dan geslaagde middag voor deze muziek liefhebber pur sang.

Regelmatig ontvangen wij mailtjes/telefoontjes of brieven met daarin de vraag of we nog in het bezit zijn van die CD, die LP of die single. Helaas wij hebben geen (oude) voorraad en kunnen u hier dus niet mee helpen. Zoekt u iets uit het verleden dan wil een advertentie op marktplaats wel eens goed werken. In Breda is er een CD speciaalzaak die ook regelmatig mensen helpt met het vinden van hetgeen zij zoeken.

 

 

Special CD Shop Teteringsedijk 167 4817 MD BREDA Nederland Of bel: Tel: 076 - 581 11 06.

Op de website 100jaarjohnnyhoes.nl alle informatie over de Nacht van Johnny Hoes op 26 augustus 2017.